Aware Entrepreneur Test >>

Bridge Builders 2016

A Bridge Builderek különböző hátterű és értékrendű fiatalok, akik már bizonyították vezetői képességeiket. A Bridge Budapest alapítói szerint 10-15 év múlva Magyarország véleményformáló vezetői lehetnek. Olyan országot építenek, ahol az önbizalom alapja a tudás és a teljesítmény. Egy éven keresztül találkoztak és beszélgettek rendszeresen, hétvégéken át. Azt keresték, hogy különbözőségeiken túl mi az, ami közös bennük.

Balogh Ákos Gergely, Bor Mihály, Dinók Henriett Éva, Gáncs Kristóf, Le Marietta, Léderer András, Pohl Péter Bálint, Sápi Zsófia, Udvarhelyi Tessza, Vitézy Dávid.

30 körüli szakemberek, akik a kultúra, a gazdaság, a média, a civilek, vagy a politika területén már bizonyították vezetői képességeiket. 10-15 év múlva is meghatározók lehetnek, befolyásolhatják Magyarországot. Többségük között korábban nem volt párbeszéd. Vagy, mert nem ismerték egymást, vagy mert azt gondolták, úgysincs értelme. Karakteresen eltérő nézőpontjaik miatt nem értenének szót egymással. De a Bridge Budapest az elmúlt évben meghívta őket egy közel egy éven át tartó programra, melynek végére elkezdődött köztük az együttgondolkodás, az együttműködés. 6 teljes hétvégét töltöttek el együtt és a Bridge Budapest alapítóival, valamint 12 vacsorát töltöttek el egymás otthonában és egy közös svédországi utazáson is részt vettek, hogy minden formális keretet átlépve, különböző önismereti "játékok" segítségével, személyes úton induljanak el egymás véleményei felé.

A program utolsó állomásán készült kisfilm megmutatja, mennyire meghatározó élmény volt ez mindannyiuk számára. Hogy a Bridge Budapest nem tévedett, amikor azt gondolta, Magyarországon is van rá mód, hogy merőben különböző hátterű véleményvezérek között kialakuljon a bizalom, elkezdődjön a kooperálás egy olyan közegben, ahol a többség ezt reménytelennek gondolja.
http://bridgebudapest.barack2.hidden.hu/videos/events-and-image/bridge-builders-2016